Skip to content

AVP: Kovo 4 2012

by admin on March 5th, 2012

2-oji Gavėnios savaitė kovo 4 d. 2012 m. kovo 4 d. – kovo 11 d. Sekmadienis

Atliepiamoji psalmė: “Vaikščiosiu aš akivaizdoj Dievo, pasauly – tarpe gyvųjų.”

Šią savaitę Šv. Mišios aukojamos:

Sekm. 4 d. 9:00 už Alfonsą Gudą – Reginos Piečaitienės auka

10:00 Šventas Rožančius

10:30 už Vytautą Vasiliauską – žmonos Stefanijos auka

Pirm. 5 d. 10:00 už Alfonsą Gudą – Antano J. Mickaus auka Antr. 6 d. 10:00 už Alfonsą Gudą – Loretos Polichauskaitės auka Tre

. 7 d. 10:00 už Alfonsą Gudą – Mr. Mrs. Vytautas Givis auka Ketv. 8 d 10:00 už Alfonsą Gudą – Aušros Vartų Parapijos Choro auka Penk. 9 d. 10:00už Alfonsą Gudą – Antano Keblio auka

Šešt. 10 d. 17:00 už Gražiną Šukevičiutę – Antano Keblio auka

Sekm.11 d. 9:00 už Diną Feygelman – Antano J. Mickaus auka . 10:00 Šventas Rožančius

10:30 dėkojant Dievui už Lietuvos Nepriklausomybę – LKMN Šaulių Kuopos auka

Vasario 26 d. 2012, rinkliava 221.20 – žvakės 52.25

Parapijos mokestis 40 dol. – Rūta Pocauskaitė, Regina Pocauskienė, Loreta Polichauskaitė

Parapijai aukojo:

500 dol. Elvyra ir Haroldas Celtoriai, 100 dol. Nellie ir Povilas Rutkauskai, 80 dol. Mileris Pocetti šeima

po 20 dol J. Mališka, S.A. Staškevičiai

po 10 dol. S. Baršauskienė, G. Kudžmienė, Iz. Mališka, D. Staškevičienė, R.D. Staškevičiai, I. Strauss, V.L. Stankevičiai po 5 dol. E.C. Buguis, Alfredas Piešina, A. Vaičekauskienė, A. Mileris, P. Paulauskas, V. Žitkus

Skelbimai

 

Aušros Vartų Parapijos metinis susirinkimas bus sekmadienį kovo 25 d. 13 val. Tą dieną Šv. Mišios bus 12 val. Prašome visiems parapijiečiams dalyvauti. Per susirinkimą bus vaišės.

******

Gavėnios rekolekcijos yra mūsų bažnyčioje šeštadienį kovo 3 d.: nuo 16 val. iki 17 val. išpažintys, 17 val. Šv. Mišios. Atvyks monsignoras Vytautas Grigaravičius, Kauno katedros klebonas. Po Šv. Mišių, klebonijoje, yra vaišės ir susitikimas su svečiu kunigu iš Lietuvos.

******

Montrealio LKMN Šaulių kuopa rengia Lietuvos Nepriklausomybės Atgavimo minėjimą sekmadienį kovo 11 d. po Šv. Mišių, kalbės Donaldas Gedrikas, kviečiame visus dalyvauti.

******

Galima gauti mokesčių kvitus klebonijoje sekmadieniais po Šv. Mišių ir trečiadieniais nuo 10 val. iki 14 val., kreipkitės į Haroldą Celtorių.

******

Rūtos Klūbas organizuoja kelionę į Mont Saint Gregoire ir Érablière La Goudrelle trečiadienį kovo 21 d., išvažiuojant iš A.V. bažnyčios 11 val. ryto. Nariams kelionė ir pietūs nekainuos, o svečiams kelionė nekainuos ir pietūs kainuos 15 dol. Dalyvaukime visi.

. ******

Šv. Kazimiero Parapijos metinė šventė yra kovo 4 d., kviečiame visus dalyvauti.

Nuo pikto priešo gink mane!

Nors mane nuo ryto lig vakaro supa žmonės, bet, o Kristau, prieš skausmą, netektį, sielvartą ir piktąjį lieku vienas. Taip pat, kaip vienišas akis į akį turėsiu sutikti mirtį, žengdamas per Amžinybės slenkstį, kur mane gali pasitikti artimieji, angelai, šventieji, Švenčiausioji Mergelė ir Tu. Tačiau peržengti tą ribą ir atsistoti tavo akistatoje reikės vienam, kaip vienas turėsiu iškęsti man skirtą skausmą, panieką ar kitas negandas. Tad gink mane, ištvermingoji Kristaus Meile! Apsupk mane tais malonės šarvais, kurių prakirsti nepajėgs jokia pragaro galybė; tuomet jokia žemiškoji vilionė negalės išstumti manęs iš pasirinktojo kelio.

 

Comments are closed.