Skip to content
Tags

LITO ŽINIOS

by admin on June 29th, 2010
  • DIVIDENDAI  

Nuo 1997, kai LITAS pradėjo mokėti dividendus, daugiau nei $4 milijonai buvo sugrąžinti nariams! Kredito unijoje nariai yra ir jos šėrininkai-savininkai. Jums, LITO šėrininkui-nariui, tenka dalis per metus uždirbto pelno. Juo daugiau naudositės LITO bankinėmis paslaugomis (paskolomis, santaupomis, kitais finansiniais patarnavimais), juo daugiau uždirbsite dividendų! Dividendai sumažina sumokėtus procentus už paskolas ir padidina gautas palūkanas už santaupas. Dividendai mokami net už sumokėtus mokesčius už paslaugas (service charges)! Nei vienas bankas nemoka dividendų savo klientams, todėl naudokitės ir palaikykite savo kredito uniją LITAS, kurioje esate ne tik narys, bet ir savininkas!

2010 gegužės 4-6 d. Lito nariams buvo įrašyta į įvairias sąskaitas iš viso $362,749 dividendų už 2009 metus.  

  • AUKOS IR PARAMA LIETUVIŠKAI VEIKLAI

LITAS ne tik moka dividendus savo nariams, bet taip pat remia įvairias lietuvių bendruomenės organizacijas ir veiklą (ypač Montrealyje). Vien per 2009 metus LITAS skyrė virš $24,000 paremti 18 organizacijų/renginių.

  • STIPENDIJOS UNIVERSITETŲ STUDENTAMS

Nuo 2004 m. LITAS skiria metinę $2,000 stipendiją nariui, studijuojančiam universitete. Stipendijos reikalavimai bei pareiškimai gaunami LITE (arba pagal prašymą pasiunčiami el-paštu) kasmet nuo vasario mėnesio. Stipendija skiriama specialaus komiteto ir įteikiama per metinį visuotinį Lito narių susirinkimą, kuris vyksta kiekvienais metais balandžio mėnesį. Sveikiname šių metų stipendijos laimėtoją – Aleksą Žiaugrą, Gyčio ir Junės (Mockutės) sūnų, antrus metus studijuojantį fiziologiją McGill universitete!

  • LIEPOS 1 : PASLAUGŲ MOKESČIŲ PAKEITIMAI

Nuo š.m. liepos 1 d. Litas privalo taikyti naujus Desjardins sąskaitų palaikymo mokesčius einamoms ir taupomoms sąskaitoms (chequing ir savings accounts) su knygutėmis arba mėnesiniu išrašu (passbook arba monthly statement).  

Kiekvienai einamai ir taupomai sąskaitai su knygute bus naujas $2 mėnesinis mokestis, o sąskaitoms su mėnesiniu išrašu (be čekių kopijų) bus nuskaitoma $1 kas mėnesį. Šie mokesčiai nebus taikomi sąskaitoms, kuriose laikomas $2000 balansas.

  • NAMŲ IR AUTOMOBILIŲ DRAUDIMAS

Nuorodoje rasite Desjardins General Insurance informaciją. Palyginkite kainas! Spauskite čia.

Lito kontaktine informacija galite rasti čia.

From → Litas

Comments are closed.